Bart Herman

... on tour - Covid Safe Ticket Voorstelling

Voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig (vanaf 12 jaar en 2 maanden).

Naar jaarlijkse gewoonte toert Bart Herman weer langs de Vlaamse schouwburgen en CC’s. Wat weinig mensen weten is dat deze singer-songwriter eigenlijk al zijn hele leven “on tour” is.

Al van in zijn prille jeugd trok Bart als een echte Bard met de gitaar op de schouder de halve wereld rond. Hij zong in kroegen, restaurants, clubs, hotels, zalen, tenten tot op cruiseschepen toe. Op die manier zag hij een heel stuk van deze aardbol en deed hij ervaringen op die bijna allemaal hun neerslag hebben gevonden in één of ander liedje.

In dit theaterprogramma verzamelt Bart Herman al deze zelfgeschreven songs en reconstrueert hij als het ware zijn levenstour.

Veel van deze nummers zijn inmiddels klassiekers geworden maar niemand kende tot dusver de verhalen erachter. Deze worden op boeiende wijze verschaft door de zanger zelf die zich tijdens deze show ontpopt als een begenadigd verteller.

 

Bart Herman “On tour” : zingen en vertellen, lied en verhaal, niet toevallig de twee dingen waar de artiest in uitblinkt en dè reden waarom zijn zalen immer tot de nok gevuld zijn.

 

Zang en gitaar : Bart Herman

Viool en mandoline : Dirk Naessens

Contrabas : Mario Vermandel

Drums : Raf Helsen

 

Matador i.s.m. CC Beringen

Wanneer

WO 10/11/2021 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

VVK € 20

AANRADERS

Volledig programma
Top