De Mannschaft

John & Jane

Dinsdag 5 januari 2021 om 13.30 uur

 

Doelgroep: 3de, 4de, 5de en 6de jaar SO (ASO)
Duur: 60 min.
Max. publiek: 250
Locatie: Casino

Toegang: 4,5 euro
Genre: theater

 

Na de eerdere succesvolle passage van LIV en DETHLEFF maakt De Mannschaft een nieuwe voorstelling voor jongeren: JOHN & JANE.

JOHN & JANE is een gevoelige, humoristische roodtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd de puber. Verwacht u aan een dwaaltocht door de donkere krochten van diens hersenspinsels en maak kennis met de demonen die daar leven. 

 

John en Jane, twee jonge mensen die, blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten, niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord op de prangende vraag ‘wie ben ik?’ te vinden. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of ‘hey jom’. 

Hun spreekwoordelijke pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Ook al vinden deze twee vreemden zichzelf misschien niet, ze hebben in ieder geval wel al elkaar gevonden. 

 

JOHN & JANE wordt een voorstelling over het verdwalen van een jonge mens in een veel te grote wereld. Over de afwezigheid van een identiteit, over iemand zijn, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno’s, behangpapier, over rozengeur, over maneschijn, over bang zijn van alles, of toch veel.

 

Concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen

Spel: Lien Thijs en Pieter-Jan De Wyngaert

Scenografie en kostuums: Laura Wallrafen

Lichtontwerp en technische leiding: Thomas Stevens

Beeld:Charlotte Wouters

Met dank aan de Warande Turnhout

Wanneer

DI 05/01/2021 om 13:30 uur - Afgelast

Prijs

4,5 euro

Afgelast
Top