Laura Ochmann & Georgi Mundrov

Viool- en pianorecital

Laura Ochmann werd in 2002 in Londen geboren. Zij is dus nog een piepjonge muzikante die haar eerste vioollessen op vijfjarige leeftijd kreeg. Momenteel studeert ze aan het pre-college bij de Universiteit voor Muziek en Dans in Keulen.

Op haar achtste verjaardag maakte Laura haar debuut als soliste bij het Frankfurt Symphony Orchestra onder leiding van Hans-Friedrich Härle tijdens het galaconcert in Schloss Schönborn in Heusenstamm.

Zij was soliste bij verschillende Duitse orkesten bij o.a. de Kammerphilharmonie Rhein-Erft en Keulen-Marienburg, de Neue Philharmonie Westfalen, de Thüringer Philharmoniker . Zij trad in 2016 op in de prestigieuze Alte Oper Frankfurt. Een indrukwekkend parcours voor deze jonge violiste. Sinds mei 2013 speelt  Laura op een viool uit 1737  van Carlo Antonio Testore, Milaan.

 

Aan de piano zit de Bulgaarse pianist Georgi Mundrov die opleidingen kreeg in Sofia bij Milena Mollova en Triphon Silyanowski en nadien in  Frankfurt bij Kristin Merscher.

Georgi is niet alleen een uitstekende pianist en "oude" bekende in Beringen, hij heeft ook een neus voor jonge talentvolle musici. Laura Ochmann is hiervan weer een prachtig voorbeeld. 

 

Programma: L. von Beethoven en werken van Sarasate en Kreisler

 

i.s.m. Chopin Associatie

Wanneer

DO 24/09/2020 om 20:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

Prijs: € 9

AANRADERS

Volledig programma
Top