Studio Guga

Ongehoord

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baúl, als een coverband van formaat. Onder de nieuwe naam “Studio Guga” schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stemimitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zó typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel “ONGEHOORD!”. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baúl heet.

Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen?

Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baúl en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van Studio Guga.

De vraag is niet langer: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de nummers hoort?”

 

Band:

Guga Baúl (zang)

Joost Van den Broeck (drums)

Bert Embrechts (bas)

Filip Bollaert (gitaar)

Jacques Motmans (toetsen)

 

Wanneer

VR 15/10/2021 om 20:15 uur - Laatste tickets

Prijs

ABO € 22 / RED € 23 / VVK € 24

AANRADERS

Volledig programma
Top