Starbugs Comedy

Jump!

Nog gekker, nog verrassender, nog dynamischer dan ‘Crash Boom Bang’ is de nieuwe voorstelling “Jump!” van het Zwitserse trio Starbugs Comedy. Ze verlaten alle mogelijk denkbare paden en gaan op verkenning into the unknown.

Starbugs Comedy is uw anti-depressivum! Hun shows zijn een combinatie van situatiehumor en slapstick. Met coole ironie vertellen de drie acrobaten kleine verhalen. Zonder rode draad of overtollige woorden, maar met een onweerstaanbaar gevoel voor timing en humor.

 In “Jump!” zijn de effecten en de sketches perfect tot op de millimeter getimed. Het publiek wordt constant verrast. Ergens kan je wel raden hoe de trucs in elkaar zitten, maar toch word je telkens weer op het verkeerde been gezet.

 Woordeloos, in hun eenvoudige rood-wit gestreepte T-shirts zetten deze drie acrobaten de boel op stelten. Soms in slow motion, soms in vijfde versnelling. Jumps alom in een show die draait rond spel en bedrog en drijft op fenomenale moves.

Don’t try this at home !!

“Jump!” brengt hen opnieuw internationaal in meer dan 30 landen, van New York tot Tokyo. “Jump!” werd alvast bekroond met de Prix Pantheon (2017) en de Hamburger Comedy Pokal (2017).

 

Met: Fabian Berger, Martin Burtsher en Wassillis Reigel

Regie: Naja Sieger

 

www.starbugs-comedy.ch

Wanneer

DO 18/11/2021 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 13 / RED € 14,50 / VVK € 16

AANRADERS

Volledig programma
Top