Barbara Dex

Dex in 't Groot

Onze ticketverkoop verloopt, gezien de omstandigheden, dit jaar iets anders als we normaal gewend zijn. Omdat we niet kunnen voorspellen wat de toekomst op COVID-vlak gaat brengen zetten we nog niet elke voorstelling in verkoop. Meer info vind je hier.

De afgelopen 25 jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar pas nog niet passeerden.

 Ook de voorbije seizoenen waren zeer divers.  Na het eerbetoon aan haar vader in “Dex tot de tweede macht”, was er “In een notendop” waarbij ze een bundeling presenteerde van al het moois uit haar carrière.

 Is de cirkel dan rond? Laat ons zeggen dat vooral de goesting er nog is waardoor het ontbrekende puzzelstuk snel op zijn plaats viel.

 Een nieuwe plaat staat namelijk te popelen om gelanceerd te worden. En niet zomaar één : alle hens aan dek voor "Dex in 't Groot", een album vol Nederlandstalige klassiekers.

Liedjes uit de oude doos komen ruimschoots aan bod - denk aan Jean Walter, Anneke Soetaert en Lize Marke - maar ook de klassiekers van de latere generatie zoals Bart Van den Bossche - worden met verve gebracht door Barbara Dex en het achtkoppige orkest met strijkers o.l.v. Jo Mahieu.

 

Website: www.barbaradex.be

Katapult i.s.m. CC Beringen

Wanneer

VR 29/01/2021 om 20:15 uur - Wachtlijst

Prijs

RED € 16 / VVK € 17

AANRADERS

Volledig programma
Top