Yummy

Dorpscinema

Dorpscinema

Dorpscinema is een concept waarbij we op verschillende locaties in Beringen een filmvoorstelling organiseren. Veelal op idyllische plekjes waarbij er een link is tussen de getoonde film en locatie waar we aanwezig zijn. Met Dorpscinema willen we de Vlaamse film in de kijker zetten, jong talent erkennen en de magie rond film levend houden. In Beringen hebben we gelukkig nog een gezellige, authentieke cinema namelijk The Roxy Theatre. Samen met Ludo van The Roxy hebben we een gevarieerd en mooi programma samengesteld. Net zoals The Roxy proberen we ook altijd 'dat ietsje meer' te brengen. Zo trachten we voor/na elke vertoonde film een gast uit te nodigen voor een inleiding of een Q&A na de film.

Timing

19.30 uur: deuren open voor publiek
20.15 uur: start Yummy met korte pauze
22.00 uur: Q&A met Lars Damoiseaux (regisseur) (o.v.)
22.15 uur: einde

Praktisch + locatie

Voor elke locatie hebben we een gepaste film gekozen. Yummy past dus perfect in het kader van een industrieel gebouw vandaar dat ons oog op de elektriciteitscentrale van be-MINE is gevallen.
De ingang van de centrale vind je hier:

Gelieve goed op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met de instructies van de medewerkers. Gezien de omstandigheden blijft een mondmasker verplicht tot je begeleid bent aan je tafel of als je je verplaatst op het terrein. Eens je plaatsen zijn toegewezen en je knus zit mag en kan je het mondmasker afnemen. Als de film en eventuele nabespreking gedaan is, vragen we je vriendelijk het terrein te verlaten.
Er zijn geen tickets ter plaatse verkrijgbaar en moeten op voorhand gereserveerd worden.
Hou er rekening mee dat de filmvertoning eventueel geannuleerd wordt indien de huidige COVID-maatregelen wijzigen.

Film: Yummy

Genre: Horror / Komedie
Duur: 90 minuten
Geregisseerd door: Lars Damoiseaux
Met o.a. Maaike Neuville, Bart Hollanders en Clara Cleymans

Een jong koppel verlaat het thuisland om in een Oost-Europees ziekenhuis plastische chirurgie uit te laten voeren. De vrouw wil haar borsten laten verkleinen terwijl haar moeder, die meereist, aan haar gezicht wil laten sleutelen. Daar aangekomen stuiten ze op een vastgebonden vrouw die als proefkonijn gebruikt werd. Ze wordt vrijgelaten, maar dan breekt de hel los...

Wanneer

ZA 03/10/2020 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

Gratis

AANRADERS

Volledig programma
Top