Paradise Trips

Dorpscinema

Dorpscinema

Dorpscinema is een concept waarbij we op verschillende locaties in Beringen een filmvoorstelling organiseren. Veelal op idyllische plekjes waarbij er een link is tussen de getoonde film en locatie waar we aanwezig zijn. Met Dorpscinema willen we de Vlaamse film in de kijker zetten, jong talent erkennen en de magie rond film levend houden. In Beringen hebben we gelukkig nog een gezellige, authentieke cinema namelijk The Roxy Theatre. Samen met Ludo van The Roxy hebben we een gevarieerd en mooi programma samengesteld. Net zoals The Roxy proberen we ook altijd 'dat ietsje meer' te brengen. Zo trachten we voor/na elke vertoonde film een gast uit te nodigen voor een inleiding of een Q&A na de film.

Timing

19.30 uur: deuren open voor publiek
20.15 uur: start Paradise Trips met korte pauze
22.00 uur: Q&A met Raf Reyntjens (regisseur) (o.v.)
22.15 uur: einde

Praktisch + locatie

Voor elke locatie hebben we een gepaste film gekozen. Paradise Trips past dus perfect in het kader van een site die in bloei is en waar in normale omstandigheden feestjes, evenementen en sfeer te vinden zijn. Een paradijs voor de creatieve geest.
De ingang van Lutgart is bereikbaar via de Brouwersstraat, de Hoogstraat en de Stadswal. Aan de kant van de Stadswal is een ruime parking voorzien.

Gelieve goed op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met de instructies van de medewerkers. Gezien de omstandigheden blijft een mondmasker verplicht tot je begeleid bent aan je tafel of als je je verplaatst op het terrein. Eens je plaatsen zijn toegewezen en je knus zit mag en kan je het mondmasker afnemen. Als de film en eventuele nabespreking gedaan is, vragen we je vriendelijk het terrein te verlaten.
Er zijn geen tickets ter plaatse verkrijgbaar en moeten op voorhand gereserveerd worden.
Hou er rekening mee dat de filmvertoning eventueel geannuleerd wordt indien de huidige COVID-maatregelen wijzigen en indien de weersomstandigheden het niet toelaten om buiten een film te vertonen. Tickethouders worden bij een annulatie persoonlijk op de hoogte gebracht.

Film: Paradise Trips

Genre: Komedie / Drama
Duur: 90 minuten
Geregisseerd door: Raf Reyntjens
Met o.a. Gene Bervoets, Jeroen Perceval en Noortje Herlaar

Tegen zijn zin moet de norse buschauffeur Mario een kleurrijke groep jongeren naar een muziekfestival in Kroatië brengen. Het verloopt niet zoals gepland en de reis verandert al snel in een fascinerende trip die Mario keihard confronteert met zijn vooroordelen en met zijn verloren zoon...

Wanneer

VR 02/10/2020 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

Gratis

AANRADERS

Volledig programma
Top