Welp

Dorpscinema

Dorpscinema

Dorpscinema is een concept waarbij we op verschillende locaties in Beringen een filmvoorstelling organiseren. Veelal op idyllische plekjes waarbij er een link is tussen de getoonde film en locatie waar we aanwezig zijn. Met Dorpscinema willen we de Vlaamse film in de kijker zetten, jong talent erkennen en de magie rond film levend houden. In Beringen hebben we gelukkig nog een gezellige, authentieke cinema namelijk The Roxy Theatre. Samen met Ludo van The Roxy hebben we een gevarieerd en mooi programma samengesteld. Net zoals The Roxy proberen we ook altijd 'dat ietsje meer' te brengen. Zo trachten we voor/na elke vertoonde film een gast uit te nodigen voor een inleiding of een Q&A na de film.

Timing

19.30 uur: deuren open voor publiek
20.15 uur: start Welp met korte pauze
21.50 uur: Q&A met Jonas Govaerts (regisseur) (o.v.)
22.05 uur: einde

Praktisch + locatie

Voor elke locatie hebben we een gepaste film gekozen. Welp past dus perfect in het kader van park met bos wat het allemaal een beetje meer spooky maakt...
Welp heeft verschillende (inter)nationale prijzen behaald waaronder ook 2 Ensors op het Filmfestival van Oostende.

Gelieve goed op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met de instructies van de medewerkers. Gezien de omstandigheden blijft een mondmasker verplicht tot je begeleid bent aan je tafel of als je je verplaatst op het terrein. Eens je plaatsen zijn toegewezen en je knus zit mag en kan je het mondmasker afnemen. Als de film en eventuele nabespreking gedaan is, vragen we je vriendelijk het terrein te verlaten.
Er zijn geen tickets ter plaatse verkrijgbaar en moeten op voorhand gereserveerd worden.
Hou er rekening mee dat de filmvertoning eventueel geannuleerd wordt indien de huidige COVID-maatregelen wijzigen en indien de weersomstandigheden het niet toelaten om buiten een film te vertonen. Tickethouders worden bij een annulatie persoonlijk op de hoogte gebracht.

Film: Welp

Genre: Horror
Duur: 85 minuten
Geregisseerd door: Jonas Govaerts
Met o.a. Maurice Luyten, Titus De Voogdt en Stef Aerts

Sam is een twaalfjarige jongen met een grote fantasie die op kamp gaat met zijn scoutsgroep in de Ardennen. Wanneer ze het bos betreden, voelt Sam al snel dat er iets niet helemaal juist is. Hij ontdekt er een mysterieuze boomhut en ontmoet een wild uitziend, gemaskerd kind. Sam probeert zijn leiders te waarschuwen voor dit mogelijke gevaar, maar zij negeren hem omdat hij maar al te vaak straffe verhalen vertelt...

Wanneer

VR 18/09/2020 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

Gratis

AANRADERS

Volledig programma
Top