Lichtwandeling

Beringen Be Bright

Wat
Een bewegwijzerde wandeling waarbij de duisternis op verschillende locaties plaatsmaakt voor winterse lichttaferelen. De tocht is ongeveer 4 kilometer en toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s. Een routeplan kan je hier downloaden. Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Waar
Vertrekken doe je aan het toeristisch onthaal, Koolmijnlaan 203 in Beringen. De route is bewegwijzerd en uitgestippeld op een plan dat je kan hier downloaden. Parkeren kan op het Kioskplein, voor het Toeristisch Onthaal of op de parking op het voorplein aan de mijn (de slagboom zal open zijn).

Wanneer
Van 16 december tot en met 3 januari, elke dag tussen 17 en 23 uur. Opgelet: de lichten doven om 23 uur.

#beringenbebright
Deel jou warmste moment tijdens de wandeling met #beringenbebright en #allemaalberingen.

Corona
Geniet veilig van de lichtwandeling in je eigen bubbel. Houd je aan de coronamaatregelen en bewaar voldoende afstand. De tocht is vrij toegankelijk en op eigen houtje te doen.

  • Bewaar voldoende afstand
  • Max. 4 personen (+12 j.) per groep
  • Draag waar nodig een mondmasker
  • Denk aan de avondklok (middernacht)

Tijdens de wandeling zal er op deze pagina een druktebarometer verschijnen: deze geeft aan hoeveel mensen er zich op dat moment op de wandeling bevinden. De telling is gebaseerd op het aantal bezoekers in het Park van de Directeur. Bij te veel volk zal de organisatie optreden en kan een deel van het parcours afgesloten worden. Volg de laatste aanwijzingen op onze facebookpagina en op de led-schermen aan het vertrek.

Merk je dat er veel volk op de been is? Draag dan bij aan een veilig verloop van de wandeling en kom een andere keer terug.

AANRADERS

Volledig programma
Top