Blazersensemble Zuiderwind

Aperitiefconcert De Kleine prins

Er was eens een kleine prins...die woonde op een planeet, niet zoveel groter dan hijzelf! Hij bracht zijn dagen door met het uitroeien van apenbroodbomen, die als onkruid uit de grond kwamen, en zijn planeet zouden kunnen verwoesten. Op een dag verlaat de prins dan toch zijn eigen wereld en gaat in het heelal op zoek naar... een vriend.

De kleine prins vertelt betoverende verhalen over de planeet waar hij woont met een hooghartige bloem, over de andere planeten die hij bezoekt met hun merkwaardige bewoners, over zijn ontmoeting met de piloot (de schrijver zelf!) en nog veel meer. Kortom, de kleine prins is een onvergetelijke figuur.

Het moderne sprookje De Kleine Prins, in 1943 geschreven en prachtig geïllustreerd door de auteur zelf, wordt over de hele wereld tot één van de klassiekers gerekend. Door zijn nadruk op menselijke waarden is dit werk nog steeds actueel. Vanwege de heimwee van de schrijver naar zijn kindertijd, spreekt dit boek zowel volwassenen als kinderen aan. Een verhaal zo magisch, dat vraagt om mooie muziek. Jean Lambrechts componeerde voor De Kleine Prins een blaaskwintet en schonk het aan Blazersensemble Zuiderwind. 

Laat je meevoeren met het verhaal en ontdek, samen met ensemble Zuiderwind en actrice Maaike Rijks het geheim van de zin van het leven. Open je oren en open je hart, het essentiële is immers onzichtbaar voor de ogen...

Wanneer

ZO 24/10/2021 om 11:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 7 / RED € 8 / VVK € 9

AANRADERS

Volledig programma
Top