Loge 10

Moordspel (Covid Safe Ticket)

De voorstelling kan zoals gepland doorgaan (minder dan 200 personen in de zaal). Voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig (vanaf 12 jaar en 2 maanden) en is het dragen van een mondmasker verplicht. Tussen je gezelschap en andere bezoekers zijn twee vrije zitjes gelaten.

Sidney Bruhl is een schrijver van theaterthrillers wiens inspiratie hem totaal in de steek laat. Hij moet dringend terug een kaskraker schrijven.

Hij ontvangt 'Moordspel', een toneelstuk van een jonge student. Het blijkt een geniaal script te zijn, een gegarandeerd succes. Hij nodigt de jonge student uit in zijn afgelegen huis. Daar blijkt dat niemand het script al heeft gelezen en niemand weet heeft van het bestaan ervan. 

Hoever zal Sidney gaan om zijn hand te leggen op deze enige kopie? Hij heeft zijn leven lang immers niets anders gedaan dan moordverhalen en intriges bedenken?

Loge10 Theaterproducties brengt met 'Moordspel' ofwel 'Deathtrap' één van de meest gespeelde theaterthrillers op Broadway uit de jaren ’70 naar Vlaanderen. Het toneelstuk van schrijver Ira Levin werd ook verfilmd met Michael Caine en Christopher Reeve.

 

Spel: Andrea Croonenberghs, Rikkert Van Dijck, Elias Bosmans, Karin Jacobs en Erik Goris.

Regie: Bruno Van Heystraeten

Wanneer

ZA 04/12/2021 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 13 / RED € 14,50 / VVK € 16

AANRADERS

Volledig programma
Top