Nele Goossens

En nu? (Covid Safe Ticket)

Voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig (vanaf 12 jaar en 2 maanden).

Zolang je bezig blijft, gaat alles vanzelf. Je leeft in een rush en je hebt geen tijd om je vragen te stellen. Maar wat, beste mensen, als je daarna stil komt te staan? Wat als je, al was het maar voor even, gaat zitten en jezelf de vraag stelt … En nu?

Hals over kop is Nele Goossens terechtgekomen in het exacte midden van haar fel bewogen bestaan. Nele Goossens' vorige, alom geprezen cabaretvoorstelling greep plaats te midden van het puin van bouwwerken, waar het publiek zich slap kon lachen bij haar gekke drukte; in één hand droeg zij een boormachine, in de andere hand een kind in een geel hesje en een huishouden om te beredderen.

Maar ziehier: die hectische verbouwingen zijn nu achter de rug. Het leven van de cabaretière valt terug in zijn plooi, het lawaai schijnt te zijn gaan liggen - maar, zoals gevreesd: nu komen daar de grotere vragen. Een fles wijn gaat hier niet tegen helpen. Telefoneren met vriendinnen ook niet. Af en toe een lied zingen, dàt misschien wel een béétje. Al staat één zekerheid wel 100% overeind: nu nog eens verhuizen, dàt nooit meer!

Nele Goossens is gekend van 'Chris & Co', Het Toneelhuis, 'Het Witte Paard', 'De Vaginamonologen' en talloze andere glorieuze producties. 'En nu?', haar vierde onewomanshow, is Nele Goossens in de overtreffende trap. Met de haar eigen, tomeloze energie smijt de vedette zich met ongemene virtuositeit in herkenbare bekentenissen, diepmenselijke bespiegelingen, genadeloze fileringen en grollige observaties - nooit zonder een kwinkslag, van de onomwonden schaterlach tot de stillere, sympathiekere glimlach. En prachtige muziek tussendoor.

 

Met:

Nele Goossens – spel

Colette Notenboom - coaching

Website: www.nelegoossens.be

Wanneer

VR 10/12/2021 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 12 / RED € 13 / VVK € 14

AANRADERS

Volledig programma
Top