Feest in het Park

Met DJ Fré - Soulbrothers - Groot scherm EK-finale

De online verkoop stopt zondag om 13u30 omdat we met toegewezen plaatsen werken. Wil je toch nog komen, geen probleem! Er zijn nog plaatsen vrijgehouden voor mensen die aan de kassa een ticketje willen kopen.

Net zoals vorig jaar slaan Toerisme Beringen en CC Beringen de handen in elkaar en brengen ze cultuur naar buiten. Het podium wordt opgezet in het Park van de Directeur tijdens het weekend van 10 en 11 juli. Verwacht je aan comedy en muziek in een gezellige setting, gecombineerd met een lekkere snack of tapasschotel. Laat het feest beginnen! 

Zondag 11 juli: Feest in het Park met de Soulbrothers + EK Finale op groot scherm 

Zondag staat in het teken van de Vlaamse feestdag. De sfeermakers van dienst zijn De Soulbrothers met Wim Soutaer, Charel Van Domburg en Vincent Goeminne. Voor en na dit optreden zorgt DJ Fré ervoor dat het feest blijft doorgaan. Wat mag er zeker niet ontbreken bij een goed Vlaams feest? Juist, een heerlijke portie friet-stoofvlees. Niets beter dan deze klassieker. Voor de vegetariërs zijn er lekkere kaaskroketten. Smakelijk! 

 

Wie een ticket koopt voor Feest in het Park op zondag 11 juli kan blijven zitten voor de EK-finale op groot scherm. Hopelijk met de Rode Duivels, en wie weet wordt dan deze Vlaamse feestdag ook een beetje een nationale feestdag.  

 

Praktisch 

16:00 Deuren open 

17:00 - … DJ Fré 

19:00 – 20:15 Soulbrothers 

21:00 Finale EK op groot scherm 

 

Een ticket kost 13 euro. 

Inbegrepen: 

  • Optreden Soulbrothers  

  • EK-finale op groot scherm 

  • Friet met stoofvlees of kaaskrokketten 

  •  

Je kan ook een ticket kopen zonder eten voor 5 euro. 

Wanneer

ZO 11/07/2021 om 16:00 uur - Tickets beschikbaar

AANRADERS

Volledig programma
Top