KUNSTROUTE 2022

Op 14 en 15 mei 2022 vindt de tweejaarlijkse kunstroute plaats in Beringen. Elke keer weer brengt deze artistieke ontdekkingstocht door Beringen meer volk op de been. 125 deelnemers waren er bij de vorige editie te zien op 37 locaties. En wie weet doen we er in 2022 nog een schepje bovenop.

 

Iedere beeldende kunstenaar kan aan dit initiatief deelnemen op voorwaarde dat de tentoonstellingslocatie op het grondgebied van Beringen is gelegen en gratis te bezichtigen is voor het grote publiek op 14 en 15 mei 2022, telkens van 10 tot 18 uur. De kunstenaar staat zelf in voor het vinden van een locatie.

Er is geen voorgaande selectie van de kunstwerken. Ook kunstkringen of groepen kunstenaars kunnen deelnemen.

Wil je iets extra doen? Dat kan! Een muzikant of dichter uitnodigen, een demonstratie geven, iets aanbieden (al dan niet tegen betaling) … Laat het ons weten, dan kunnen we deze extra’s mee opnemen in de promotie.

 

Van elke deelnemende kunstenaar presenteren we één werk in de galerij van Casino Beringen. Deze tentoonstelling loopt van 8 t.e.m. 29 mei 2022.

 

Inschrijven kan tot 1 februari 2022. Het inschrijvingsformulier en de deelnemingsvoorwaarden kan je downloaden via www.ccberingen.be.

 

37 locaties waren er bij de vorige editie, verspreid over Beringen, maar misschien heb jij wel DE ultieme plek om kunst tentoon te stellen en wil je die gratis aanbieden aan kunstenaars die helaas hun plekje niet vinden. Ook dan heel graag een berichtje aan marijke.henkens@beringen.be

AANRADERS

Volledig programma
Top