Loris Lombardo & Cinzia Bartoli

Percussie- en pianorecital (Valentijnsconcert)

Valentijn, de dag van de romantische zielen... Een dag voor een unieke beleving en dit kan tijdens CASINO ROMANTIEK! Het optreden van Lombardo & Bartoli gaat door op een nieuwe, gezellige en romantische locatie. Dat is natuurlijk goed nieuws want deze editie was redelijk snel uitverkocht. Mis deze ervaring niet en koppel je concert aan een romantische diner voor twee bij Whatz Hap...

Een liefdevolle mix van percussie en piano gekruid met spijs en drank... Hieronder vind je meer info het concert en de menu:

Whatz for dinner...

Whatz Hap ontvangt je vanaf 18.00 uur in hun gezellig aangeklede cultuurcafé.
Wat kan je zoal verwachten?

  • Aperitief
  • Verrassingskistje: share en smooch
  • Hoofdgerecht (vis/vlees/veggie)
  • Nagerecht

En dit voor een mooie ronde prijs van €30 per persoon.
(Prijs is inclusief ticket voor het Valentijnsconcert in de Schouwburg. Prijs is exclusief dranken en wijnen)

Na het eten, genieten van muziek...

Percussionist Loris Lombardo en pianiste Cinzia Bartoli brengen in dit Valentijnsconcert een ode aan hun beider liefde, Buenos Aires.

Loris gradueerde op klassieke percussie aan het Conservatorium van Cuneo en in drums aan de  NAM School, de Soncino Percussion Academy en de  Ultimate Drum Experience in London. Achtereenvolgens vervolmaakte hij zich nog in de Indische, Turkse en Arabische percussie. Hij won twee internationale drum- en percussiewedstrijden: de World Drum Contest 2011 en Percfest 2012. Hij bracht zijn  “Handpan & Percussions concert” in verschillende theaters in Europa en verscheen op 20 cd’s, waarvan ééntje als solo-artiest. Hij ontwikkelde zelf de “Handpan & Percussions Academy" en publiceerde in 2017 een boek gewijd aan de studie van de handpan-technieken.

Cinzia is een toegewijde, charmante en talentvolle pianiste die studeerde aan het Conservatorium Paganini in Genova en aan het Conservatoire Alfred Cortot in Parijs. Zij werd verschillende keren onderscheiden met eerste prijzen en concerteerde intussen in de belangrijkste Italiaanse steden, van de Sala del Conservatorio in Torino tot de Sala Cripta in Milaan. Ook op de podia van New York, Parijs, Lyon, Szeged, Lugano, Heidelberg en Zuid-Amerika was ze geregeld te gast. Ze deed opnames bij de RAI en Telemontecarlo. Momenteel is ze docente aan de conservatoria van Parma en La Spezia en gastprofessor aan de accademia musicarteXXI van Buenos Aires.

Programma: Buenos Aires… Mi Amor

C. Gardel : Por una Cabeza

C. Guastavino: Bailecito

A. Ramirez : Alfonsina y el mar

A. E. Ginastera :Trez Danzas Argentinas

E. Lopszyc : Dea Luna (Dedicato a Cinzia Bartoli)

A. Piazzolla : Adiós Nonino (Piano Rhapsody), Invierno Porteno, Oblivion,  Libertango

 

Wanneer

DO 14/02/2019 om 20:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

Kassa: € 8,00 Valentijnspakket: € 30,00 p.p.

AANRADERS

Volledig programma
Top