Rode Boom

Cerebro

In Cerebro nodigen Matthieu Villatelle en Kurt Demey ons uit om na te denken over onze overtuigingen en waarop we ons vertrouwen bouwen. 

Tegelijkertijd ontcijferen ze samen met ons (het publiek) onze gedragingen en gewoontes om een meer intuïtievere manier van leven voor te stellen waardoor onze competenties op verschillende domeinen toenemen.

Er zijn tegenwoordig nieuwe mentale technieken die op verschillende gebieden worden ingezet (zoals in de politiek of de marketing) voor manipulatieve doeleinden. Het leren van deze methoden blijft echter nogal vertrouwelijk terwijl hun effecten spectaculair kunnen zijn. “En als we u nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft ?”

Het speciale van Cerebro is dat het mentalisme niet meer in de handen van ‘de mentalist’ op de scène blijft. Het zijn de toeschouwers zelf die ermee op een directe manier gaan experimenteren. Deze interactieve voorstelling neemt u mee in het hart van een wervelwind vol met verassende ervaringen, die u nieuwe lichamelijke en geestelijke capaciteiten zal laten ontdekken. 

 

Cerebro is een project van Matthieu Villatelle dat geregisseerd werd door Kurt Demey.

Matthieu en Kurt schreven samen de voorstelling. In de Vlaamse culturele centra zal Kurt Demey de voorstelling spelen. 

Met hulp van de Vlaamse Overheid

Wanneer

VR 01/03/2019 om 20:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

Kassa € 15,00 / VVK € 13 / Red € 12 / ABO € 10

AANRADERS

Volledig programma
Top