CC Beringen kijkt uit naar 2021 met een exclusieve nieuwjaarsfilm!

do 21/01/2021

2020 is voor velen een jaar om snel te vergeten. We blijven dan ook niet te veel stilstaan bij wat niet mogelijk was, maar kijken reikhalzend uit naar 2021, naar de toekomst.
 
CC Beringen ging van de ene dag op de andere op slot. Het was even zoeken voor ons team om zich aan deze nieuwe, moeilijke en onverwachte situatie aan te passen. Achter de schermen zaten we echter niet stil en zijn we op zoek gegaan naar culturele alternatieven om de mensen toch van cultuur te laten genieten. We deden dit aan de hand van online filmpjes met diverse artiesten, het project ‘Kunst achter het raam’, optredens in openlucht van onder andere Jef Neve, onze dorpscinema met films op unieke locaties en een prachtige lichtwandeling in samenwerking met Toerisme Beringen.
 
En we willen het nieuwe jaar in schoonheid starten. Hoewel onze deuren waarschijnlijk nog even gesloten zijn, hebben we voor onze bezoekers en fans een bijzondere nieuwjaarsboodschap opgenomen. In het filmpje komen vier knappe koppen in beeld die elk op hun manier en in hun typische stijl een boodschap voor 2021 brengen. Niemand minder dan Erhan Demirci, Guy Swinnen, Jee Kast en Goldfox hebben meegewerkt aan deze video. En dat niet alleen, je kan ook kans maken om een exclusief optreden met je bubbel te winnen samen met een van deze artiesten.
 
Om te weten te komen hoe je zo’n exclusief optreden kunt winnen, surf je naar de Facebookpagina van CC Beringen. De nieuwjaarsboodschap gaat op donderdag 14 januari om 20.00 uur in première. En vergeet de pagina niet te liken om op de hoogte te blijven van toekomstige activiteiten!
 

Top