Ontbijtconcert Jef Neve

Jef Neve speelt met U!

Jef Neve speelt met u tijdens een heerlijk ontbijt!

Als u naar een concert gaat, dan bent u meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat u te zien en horen zal krijgen. En u verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die u gaat bekijken.
Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? Ontdek het mee met ons!

Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal aan u vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,…gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat u verrassen door dit geweldige talent!

En dit een combinatie met een heerlijk ontbijt! Wat vind je zoals terug in je ontbijtmand:
Ontbijtmand Volwassenen:
- 3 broodjes (sandwich/pistolet)
- Beleg (kaas, charcuterie, confituur) (vegi = vleesvervangende producten zoals bv hummus)
- Koffiekoek
- Tortilla en spek (koud) (vegi = Tortilla met groenten)
- Fruitsla met yoghurt
- 2 drankjes (standaard)

Ontbijtmand kind -12 jaar:
- 2 broodjes (sandwich met kaas en ham) (vegi = vleesvervangende producten)
- Chocoladebroodje
- Gekookt eitje
- Opgerolde pannenkoek met Limburgse stroop
- 2 drankjes (standaard)

 

Deze show gaat door aan de picknickweide van De Posthoorn. Gelieve goed op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met de instructies van de medewerkers. Gezien de omstandigheden blijft een mondmasker verplicht tot je begeleidt bent aan je tafel of als je je verplaatst op het terrein. Eens je plaatsen zijn toegewezen en je knus zit mag en kan je het mondmasker afnemen. Als de show gedaan is, vragen we je vriendelijk het terrein te verlaten.
Er zijn geen tickets ter plaatse verkrijgbaar. Er is enkel de mogelijkheid om een ticket aan te kopen in combinatie met een ontbijt-/picknickmand.
Hou er rekening mee dat de show eventueel geannuleerd wordt indien de huidige COVID-maatregelen wijzigen.

Een samenwerking tussen CC Beringen en Dienst Toerisme & Events

Wanneer

ZO 13/09/2020 om 08:45 uur - Uitverkocht
Uitverkocht

AANRADERS

Volledig programma
Top