Admiral Freebee

No ordinary Moments

KLIK HIER VOOR EEN ABONNEMENT!

 

Verwacht je van de charismatische bard die ons classics schonk als ‘Rags ’n Run’ en ‘Nothing Else To Do’ vooral stemmige akoestische of scheurende elektrische gitaren, dan word je verrast door de nieuwe sound.

Een vervelende armblessure - de huisarts was formeel: té hard gerockt - dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. En dus stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica.

De single ‘No Ordinary Moments’ lichtte al een tip van de sluier, met diepe synths, een droefgeestig drumcomputertje en een verdwaalde pianoriedel.
En vorig jaar verscheen het album ‘Don’t Follow Me, I’m Lost’ waaraan met engelengeduld is gesleuteld met behulp van goed volk als Jasper Maekelberg (Faces On TV), Joris Caluwaerts (STUFF.) en Mario Goossens (Triggerfinger).

Freebee toert intiem in duo. Samen met Senne Guns op toetsen/elektronica brengen ze de nummers zoals ze ontstaan zijn. Het nieuwe werk zal aan bod komen, maar uiteraard zullen de oude hits ook niet ontbreken.

Wanneer

VR 27/01/2023 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 24 / RED € 25,5 / VVK € 27

AANRADERS

Volledig programma
Top