Lucas Van Den Eynde, Barbara Dex, Wigbert, Maggie Macneal

Kleinkunsteiland "Best Of"

KLIK HIER VOOR EEN ABONNEMENT!

 

Kleinkunst is een blijver. In de jaren zestig en zeventig waren boegbeelden zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Willem Vermandere, Kris De Bruyne, Zjef Vanuytsel, Walter de Buck, Wim De Craene en Johan Verminnen bijzonder populair, ze bereikten een groot publiek. De hedendaagse generatie kleinkunstenaars is zeker niet minder bemind: Kommil Foo, Buurman, Yevgueni, Wigbert, Het Zesde Metaal, om er maar enkelen te noemen, zijn muzikale navolgers die met hun dichterlijke nummers veel mensen raken.

Het succes van de vorige vier edities van Kleinkunsteiland vraagt om een vervolg.

Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal duiken in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Ze vertolken solo, samen of in duet kleinkunst van vroeger en nu. Ze kiezen zeker niet de meest evidente liedjes, ook nummers die voor velen niet bekend klinken, worden op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt.

Kleinkunsteiland ‘Best of’: twee dames, twee heren verenigd als één gelegenheidsgroep grasduinen in 50 jaar kleinkunst. Live ondersteund door vier op en top klassemuzikanten.

Met:

  • Lucas Van den Eynde - zang
  • Barbara Dex - zang
  • Wigbert – zang, gitaar
  • Maggie MacNeal - zang

Wanneer

VR 31/03/2023 om 20:15 uur - Laatste tickets

Prijs

ABO € 18 / RED € 19,5 / VVK € 21

AANRADERS

Volledig programma
Top