Bob Savenberg

Van Brandweer tot Swentibold

KLIK HIER VOOR EEN ABONNEMENT!

 

Zijn songs zijn wereldberoemd in Vlaanderen, zijn hits kent iedereen en we zingen ze moeiteloos mee als we in de auto zitten, in de rij staan in de supermarkt of luidkeels meegenieten in een uitverkocht Sportpaleis. En toch weet lang niet elke Vlaming dat Bob Savenberg verantwoordelijk is voor meer dan veertig songs uit het indrukwekkende repertoire van Clouseau.

Als mede-oprichter én drummer stond hij aan de wieg van hun vele grote successen. Denk aan ‘Brandweer’, ‘Afscheid Van Een Vriend’ en ‘Swentibold’, songs waar meerdere generaties mee zijn opgegroeid. Voeg daar hits als ‘Dansen’, ‘Breek de Stilte’ en ‘Alleen Met Jou’ aan toe en je begrijpt dat een avond met Bob Savenberg een onvergetelijke avond wordt.

Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan

Want het publiek zal elke avond opnieuw mogen genieten van Bobs rijke muziekcatalogus. De songs worden live gebracht in een bijzonder fris kleedje. Het verhaal achter de songs krijg je er gratis bij.

Zaterdagavond om een uur of zeven

Krijg ik de kriebels begint het hier te beven

Met deze voorstelling wordt een belangrijk hoofdstuk van de Vlaamse popgeschiedenis op aanstekelijke wijze terug tot leven gebracht.

Met:

  • Bob Savenberg: zang, piano
  • Manu Huylebroeck: zang, gitaar
  • Bram Van Den Berghe: zang, gitaar
  • Vanessa Salamon: zang, viool, piano

Wanneer

VR 21/04/2023 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 13 / RED € 14,5 / VVK € 16

AANRADERS

Volledig programma
Top