Marc Erkens

De Vertellingen IV: The Beatles

Het is een traditie geworden, eentje die we zeker in ere willen houden. Ondertussen zitten we aan editie 4... Een gezellige scène-op-scène voorstelling in een relaxte sfeer. De avond begint met Marc Erkens die in zijn enthousiaste en humoristische stijl een artiest/band op zijn manier onder de loep neemt. Daarna vertonen we een film die gerelateerd is aan de besproken artiest/band.

Eén mens, één piano… Meer is er niet nodig om u mee te nemen ‘achter’ de muziek.  Marc Erkens – bekend van het Canvas-programma ‘Culture Club’ of als commentator tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd piano – is de pianist-verteller van dienst. Muziek zit hem in het hoofd, het hart en de vingers, dat hebben we de vorige edities mogen ontdekken.

Bij de vorige vertellingen zijn Joy Division met Ian Curtis, Queen met Freddy Mercury en Pink Floyd al de revue gepasseerd. Deze keer nemen we The Beatles onder de loep. Marc was in zijn tienerjaren een hevige fan van The Beatles. Aan de hand van de piano geeft Marc zijn versie weer, het verhaal van de band met een klassieke touch maar o zo herkenbaar. Wij zijn alleszins benieuwd naar de visie van Marc over deze legendarische band...

Film: Yesterday

Genre: comedy/muziek
Duur: 116 minuten
Geregisseerd door: Danny Boyle
Met o.a. Himesh Patel and Lily James 

"Everyone in the world has forgotten The Beatles. Everyone except Jack…"

'Yesterday' volgt het leven van een worstelende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de 'Beatles' kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

Wanneer

ZA 04/03/2023 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

14 euro

AANRADERS

Volledig programma
Top