Hasta la vista

Dorpscinema

Dorpscinema

Dorpscinema is een concept waarbij we op verschillende locaties in Beringen een filmvoorstelling organiseren. Veelal op idyllische plekjes waarbij er een link is tussen de getoonde film en locatie waar we aanwezig zijn. Met Dorpscinema willen we de Vlaamse film in de kijker zetten, jong talent erkennen en de magie rond film levend houden. In Beringen hebben we gelukkig nog een gezellige, authentieke cinema namelijk The Roxy Theatre. Samen met Ludo van The Roxy hebben we een gevarieerd en mooi programma samengesteld.

Timing


20.15 uur: start Hasta la vista met korte pauze
22.45 uur: einde

Praktisch + locatie

Voor elke locatie hebben we een gepaste film gekozen. Hasta la vista past daarom perfect bij de Paalse plas. Wie denkt er niet aan zon en strand als ze bij de Paalse plas toekomen? Dichtbij onze Paalse plas, nabij het fietscafé zal de film vertoond worden. De film brengt je onder in het zonnige Spanje waar de wijn (en de vrouwen) onze personages in hun greep houden.

Gelieve goed op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met de instructies van de medewerkers. Als de film en eventuele nabespreking gedaan is, vragen we je vriendelijk het terrein te verlaten.
Er zijn geen tickets ter plaatse verkrijgbaar en moeten op voorhand gereserveerd worden.
Hou er rekening mee dat de filmvertoning eventueel geannuleerd wordt indien de weersomstandigheden het niet toelaten om buiten een film te vertonen. Tickethouders worden bij een annulatie persoonlijk op de hoogte gebracht.

Film: Hasta la vista

Genre: Drama/komedie
Duur: 115 minuten
Geregisseerd door: Geoffrey Enthoven
 

Drie jonge mannen die van wijn en vrouwen houden ondernemen een zogenaamde wijntour om van de wijn en de Spaanse vrouwen te kunnen proeven. Wat kan deze personages weerhouden om te krijgen wat ze zoeken?

 

Wanneer

ZA 03/09/2022 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

gratis

AANRADERS

Volledig programma
Top