Ataneres Ensemble & Floris and the Flames

Flaming Fiddles

Een unieke combinatie tussen een band - Floris and the Flames - en een strijkorkestAtaneres Ensemble. Het concertprogramma begint klassiek met bekende stukken zoals de Lente van A. Vivaldi, gaat over naar modernere klassiek met O. Arnalds en loopt verder door in meer folk en jazzy nummers.  

 

Riverdance en Tango, in speciale arrangementen die niemand eerder hoorde, worden afgewisseld met de melancholische klankwatervallen van Arnalds 

Net zoals de Vier Seizoenen van Vivaldi, wordt het een avond met een perfect gebalanceerde afwisseling tussen snelle en trage stukken, lichte en donkere klankkleuren, vurige emoties en ingetogen onthouding 

 

Flaming Fiddles is de ideale twee-in-één-formule, op maat gemaakt van zowel Folk-pop-lovers als van instappers van klassieke muziek. 

 

Voor dit project werkt Ataneres Ensemble samen met Floris & The Flames, een band van hoogblonde jongens uit Belgisch Noord-Limburg. Frontman van dit gastensemble, violist Floris Willem, studeerde aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth en vervolgt zijn opleiding momenteel aan de "Universität für Musik und darstellende Kunst" in Wenen. De razendsnelle nootjes doorheen dit programma zullen dus steevast met feilloze precisie worden geplaatst. 

Wanneer

ZA 30/09/2023 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 15 / Jongeren -25 € 10 / RED € 16,5 / VVK € 18

AANRADERS

Volledig programma
Top