Te Gast - Barbara Dex

Dex in 't Groot

30 jaar Barbara Dex 

 

De afgelopen 30 jaar zagen we een veelzijdige Barbara Dex op het podium. Ze kwam niet alleen naar buiten met heel wat eigen werk, maar bracht ook een prachtig eerbetoon aan haar vader Marc Dex, gaf een eigen interpretatie van vrouwelijke countrygrootheden zoals Dolly Parton, grasduinde samen met Els Dottermans en Andrea Croonenberghs in het repertoire van Boudewijn de Groot, trad ontelbare keren op met een harmonieorkest, fanfare of concertband ... Er zijn weinig muziekstijlen die bij haar nog niet de revue passeerden. Het toont wat ze in haar mars heeft.  

 

Is de cirkel nu rond?  

 

Laten we zeggen dat de goesting om te zingen nog altijd even groot is! Barbara staat namelijk te popelen om haar nieuwe plaat te lanceren. En niet zomaar één. Want met Dex in t groot presenteert ze een album vol Nederlandstalige klassiekers, opgenomen met een heus symfonisch orkest.  

 

 

Liedjes uit de oude doos komen ruimschoots aan bod - denk aan Conny Vandenbos en Louis Neefs-, maar ook de klassiekers van de latere generatie krijgen een prachtige nieuwe invulling dankzij het orkest o.l.v. Jo Mahieu. 

 

Organisator: AJA Producties

Wanneer

ZA 07/10/2023 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

VVK € 21

AANRADERS

Volledig programma
Top