Matteo Falloni & Luca Lucini

Piano- en gitaarrecital

Tijdens dit concert kan u luisteren naar een ongewone combinatie van timbres: piano en gitaar, twee instrumenten die zelden samen te horen zijn. 

Pianist en componist Matteo Falloni is succesvol in beide disciplines. Hij is bekroond in verschillende kamermuziek- en pianowedstrijden en werkt permanent samen met vooraanstaande musici van het Teatro alla Scala in Milaan en het RAI Nationaal Symfonie Orkest. Zijn composities zijn uitgevoerd en uitgezonden in diverse landen, waaronder Italië, Frankrijk, Polen, Zwitserland, IJsland, Letland, Rusland, Oekraïne, Bosnië, Macedonië, Malta, Canada, Zuid-Korea, Slovenië, Australië en Taiwan. Hij publiceert voor Euphony en Kelidon en doceert momenteel muziektheorie aan het Conservatorium van Vicenza. 

Gitarist Luca Lucini heeft opgetreden in prestigieuze concertreeksen in Europa en Azië, waaronder het ‘Maggio Musicale’ Fiorentino, Tokyo City Philharmonic Orchestra, ‘Weekend Mozartiani’ van Ravello, ‘Festival de Radio France’ in Montpellier, ‘Nicolò Paganini’ International Guitar Festival in Parma en het ‘International Guitar Festival’ van Venezia. Talrijke Italiaanse componisten hebben werken aan hem opgedragen. Luca Lucini bespeelt een gitaar van de Siciliaanse gitaarbouwer Antonino Scandurra. 

 

Programma: E. Granados, M. Falloni, G. Schwertberger en I. Albeniz 

 

i.s.m. Chopin Associatie 

 

Klik hier voor een abonnement!

Wanneer

DO 07/12/2023 om 20:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 7 / KAS € 9

AANRADERS

Volledig programma
Top