Sven Pichal

Sven consumeert

Hoe machtig bent u als consument? Hoe kan het dat wij, ondanks de vele klanten- en ombudsdiensten, consumentenprogramma’s, -wetgeving en -organisaties, ons soms toch nog in de luren laten leggen? 

Sven Pichal was de voorbije jaren de bevoorrechte getuige van dat wat we allemaal doen: consumeren. Hij kreeg inzicht in de belangrijkste wetgeving. Hij debatteerde met alle geledingen binnen bedrijven over klantvriendelijkheid en hij sprak met klanten over hoe zij zich soms bekocht voelen. Hij zag hoe varkens van in de stal op ons bord komen, trok naar het hart van de kledingindustrie in Bangladesh en was getuige van de ontwikkelingen in het groener worden van onze economie. 

Massa’s ervaringen, die inzicht geven, maar ook nieuwe vragen oproepen. Met als belangrijkste: komt er een dag dat u zich als consument niet meer laat misleiden? 

Sven Pichal (°1979) werd bekend bij Radio 1 door het populaire consumenten- en discussieprogramma 'Peeters & Pichal'. Daarna stapt hij over naar de nieuwsdienst van de VRT en werkt er mee aan 'Volt' en 'Het Journaal'. In het najaar van 2014 verhuist hij naar Radio 2 voor het consumentenprogramma 'De Inspecteur'.  

Wanneer

DO 25/01/2024 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 10 / RED € 11 / VVK € 12

AANRADERS

Volledig programma
Top