JOSEE HAESEVOETS

WISSELWERKING

WISSELWERKING

 

JOSEE HAESEVOETS

 

WISSELWERKING is de titel van het kunstproject van CC Beringen in het stadhuis: een ‘wisselwerking ‘ tussen CC Beringen en het stadhuis waarbij kunstwerken regelmatig worden ‘gewisseld’. Kunstenaars uit Beringen kunnen zich kandidaat stellen om gedurende drie maanden hun tweedimensionale werk te presenteren.

De kunstenaars die geselecteerd werden voor seizoen 2023 – 2024 zijn in volgorde van periode: Johan Oyen (olieverf), Annie Postelmans (fotografie), Tejo Van den Broeck (aquarel) en Josée Haesevoets (acryl op doek).

 

1 maart - 24 mei 2024

Tijdens haar talrijke wandelingen geniet Josée Haesevoets van de pracht van de natuur en de mooie kleurschakeringen. Hierdoor laat ze zich inspireren in haar kunstwerken.

De zelfgenomen foto’s abstraheert ze tot een mooie kleurencompositie. Laag na laag bouwt ze transparante kleurlagen op tot ze met vlakken, volumes en kleurtinten een harmonie gecreëerd heeft die haar voldoening geeft. Door het gebruik van levendige kleuren en een contrast van licht en donker straalt haar werk een zekere vrolijkheid uit.

De tentoonstelling is open tijdens de openingsuren van het stadhuis.

Gratis toegang.

Inkomhal Stadhuis

AANRADERS

Volledig programma
Top