Te Gast: Metejoor

Theatertournee 2024

Na een eerste succesvolle theatertour met bomvolle zalen kondigt Metejoor een nieuwe concertreeks aan in het voorjaar van 2024. Joris trekt met zijn band, alle hits én de nummers uit zijn nieuwe album opnieuw op tournee langs de Vlaamse theaters met op 24 februari 2024 een halte in Casino Beringen. Tickets zijn vanaf vrijdag 27 oktober om 9u00 enkel online te koop via www.ccberingen.be en metejoor.be.

Metejoor, tot een paar jaar geleden nog de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar, is ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoors debuutalbum, dat intussen platina is en al twee jaar hoog in de Ultratop staat. Op het album staan de megahits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’.
Ook met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, scheert Metejoor nog steeds hoge toppen. De song is intussen goed voor dubbel platina en is daarmee een van de grootste hits in Vlaanderen. In Nederland zorgde deze single eveneens voor de grote doorbraak. Met ‘Wat Wil Je Van Mij’ heeft Metejoor daar als één van de weinige Belgische artiesten ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken.


Sinds kort is er het  tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track ‘Eigen Schuld’ is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van de ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook hits als ‘Wat Wil Je Van Mij’ en ‘Kijk Ons Nou’, een song met de Nederlander Snelle. Ook de Liefde Voor Muziek-tracks ‘Laat Ons Een Bloem’, waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte, en ‘Schaduw’, een samenwerking met zijn zus Lisa, prijken op het album. 

Binnenkort gaat een grote droom van Metejoor in vervulling, want op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 speelt hij zijn eerste soloconcerten in de grootste concertzaal van het land: het Sportpaleis.

In het voorjaar van 2024 trekt Joris met zijn band, alle hits én het nieuwe album opnieuw op tournee langs de Vlaamse theaters!

Wanneer

ZA 24/02/2024 om 20:30 uur - Wachtlijst

Prijs

Parterre en loges: € 45 / Balkon: € 41,5

AANRADERS

Volledig programma
Top