Xenia Rubleva

ART LUTGART

Ik ben geboren in Sofia, Bulgarije, en opgegroeid in Moskou ten tijde van de USSR. Sinds einde 1999 woon ik in België.

Toen ik 16 was, besloot ik geneeskunde te gaan studeren en werd ik arts-biochemicus. Meer dan 35 jaar heb ik met bewondering gekeken naar de wereld van menselijke cellen onder de microscoop.

Mijn grootvader, mijn vader en mijn oom waren kunstenaars, monumentalistische kunstenaars, maar ook schilders. En mijn overgrootmoeder was modeontwerpster en eigenaresse van het modehuis Arcus in Shanghai. Ik denk dat het nu mijn beurt is.

Op 57-jarige leeftijd voel ik de onweerstaanbare behoefte om mooie dingen te creëren, mijn verbeelding en creativiteit te gebruiken en deel te nemen aan artistieke optredens.

Ik ben dol op mooie heldere kleuren. Vaak ga ik naar een plek waar ik de zonsondergang of zonsopgang kan bekijken. Elke keer ben ik gefascineerd door dit krachtige schouwspel. Omdat ik in Antwerpen woon, een grote stad met een grote haven en industrieterreinen, vinden de zonsondergangen vooral plaats bij de rivier en met de silhouetten van boten en windturbines op de achtergrond. Ik vind het prachtig. De zon maakt alles mooi.

Ik nodig u uit om de expositie van mijn werken te bezoeken in een van de vintage expo-lokalen van Art Lutgart. Tijdens de openingsuren ben ik aanwezig en alle kinderen zijn welkom om samen met mij te zitten en zich te uiten met verschillende artistieke technieken.

de tentoonstelling is open op vrijdag 5 januari van 11 tot 16 uur, op zondagen 7, 14, 21 januari van 12 tot 16 uur, op woensdagen 10, 17, 24 januari 2024 van 13 tot  16  uur.

Voor meer info:

kukumaria@hotmail.com 

0479 565991

 

AANRADERS

Volledig programma
Top