WIRWAR en Frisse Oren (uitverkocht)

Hebbes

Doelgroep: 1ste , 2de , 3de en 4de leerjaar
Duur: 45 min.
Max. publiek: 150
Locatie: Casino
Toegang: 3 euro
Genre: theater
 
Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beet had, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?
 
HEBBES is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheatergezelschap WIRWAR Producties en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.
WIRWAR Producties & Frisse Oren
 
WIRWAR Producties is het Haarlemse circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam maakt Laura brutaal circustheater. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en fysiek theater en geeft zo een diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.
 
Muziektheatercollectief Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/m 6 jaar, live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Met poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen die zowel kinderen als (groot-) ouders raken, op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak.
 
Het muzikale, het fysieke en het theatrale spel van de spelers van Frisse Oren smelten samen tot een unieke vorm die de verbeelding en de verwondering bij de jonge kinderen prikkelt. Het geeft hen de ruimte om de poëzie van het moment te ervaren en hun eigen verhaal te creëren.Gevoelige en zotte verhalen vol plezier en ironie over twee neven (een hond en een wolf!) die heel verschillend zijn en elkaar niet kunnen missen.
 
Kleurrijke animatiefilmpjes nemen je mee in de wereld van Hond en Wolf, met sprankelende live muziek en heerlijk spannend spel!
 
Concept, regie: Laura van Hal en Anneke Wensink
Spel: Marieke Franssen (dwarsfluit en piccolo), Joost van Genugten (tuba), Ivar van Woenzel (acrodance) en Sanne Hamstra (hand-to-hand)
Muziek: Arthur Wagenaar
Coach fysiek acteren MAPA (Moving Academy for Performing Arts, Haarlem)
Scenografie: Jolanda Lanslots
Kostuumontwerp: Regina Rorije
Lichtontwerp, techniek: Maarten Verheggen
Grafisch ontwerp en foto: Ayla Maagdenberg

Wanneer

DI 11/02/2025 om 10:30 uur

Praktische info

Leeftijd:

1e leerjaar

2e leerjaar

3e leerjaar

4e leerjaar

Top