Speelman

Mr. Broos

Zo 5 jan 2025 - 14u00
Van 3 tot 8 jaar
 

In ‘Mr. Broos’ brengen twee poppenspelers op een magische manier een ballon tot leven. U leest het goed! Een ballon! Maar het is niet zomaar een ballon!

Het is Mr. Broos! Hij is kleurrijk, strak gespannen, mooi glimmend, maar ook zo… broos. Eén verkeerde beweging en heel zijn bestaan spat met één grote knal uit elkaar.

In een harde, abstracte wereld, boordevol vlijmscherpe kanten en stekelige doornen groeit hij op, en volgen we hem op zijn levenspad. Een pad vol gevaren en uitdagingen, waarop het hart en het hoofd niet altijd dezelfde richting worden uitgeblazen. Mr. Broos is doodsbang. Maar dan gebeurt er iets. Iets totaal onverwacht. Iets zo mooi, maar ook zo vreselijk gevaarlijk!

In deze poëtische figuren-muziektheatervoorstelling vertelt Speelman een magisch, humoristisch verhaal over kwetsbaarheid, in al zijn vormen en kleuren. Met verfijnde ballonnencreaties, live muziek en sterk poppenspel is ‘Mr.  Broos’ een verhaal over opgroeien, omgaan met de wereld om je heen en je hart volgen, ook al is dat soms levensgevaarlijk. 

Op maat van 3-plussers, voor onze allerkleinste meneertjes en mevrouwtjes Broos, want dat zijn ze toch, nietwaar? Of zijn we dat niet allemaal?

Mr. Broos is een scène-op-scène voorstelling.

Concept en regie: Stan Reekmans
Spel: Jean-Michel Distexhe en Monica Varela Couto
Live muziek: Sander Claes of Stan Reekmans
Coaching: Tom Saeys, professioneel ballonnenkunstenaar
Lichtontwerp: Alexander Coppenolle
Techniek: Kenny Lanckriet
Met de steun van c o r s o Berchem en Stad Antwerpen

Wanneer

ZO 05/01/2025 om 14:00 uur - Wachtlijst

Prijs

VVK Gezinsbond, ABO: € 5 / VVK: € 6 / KAS: € 8 / UiTPAS Kansentarief: € 1,6 

AANRADERS

Volledig programma
Top