Open Mic @ Whatz Hap met MC LEV VANORBEEK

De Narrenhandel

Stap binnen in de wervelende wereld van vzw De Narrenhandel, dé springplank voor (aanstormend) comedytalent! Met comedyworkshops en podiumkansen over heel Vlaanderen ondersteunen we beloftevolle comedians in hun artistieke ontwikkeling.

In het bruisende theatercafé Whatz Hap introduceren we dit seizoen, in samenwerking met CC Beringen, twee onvergetelijke comedy-avonden met onze Narrenhandel Open Mic. Op deze avonden krijgen 8 comedytalenten elk 8 minuten de kans om zich te tonen, om nieuwe grappen uit te proberen of om een stille dood te sterven op ons podium. Soms zie je de creatie van iets hilarisch, iets uniek of gewoon iets raar... Het kan allemaal! Elke avond wordt vakkundig aan elkaar gepraat door onze ervaren MC. Kom langs en laat je verrassen!

Narrenhandel Open Mic @ Whatz Hap met MC Lev Vanorbeek

Comedian en biker-met-het-peperkoeken-hart Lev Vanorbeek draait al vele jaren mee in het comedycircuit. Vorig seizoen bracht hij nog verschillende zalen aan het bulderlachen als voorprogramma van Erhan Demirci. Speciaal voor Beringen komt hij als MC de Open Mic in goede banen leiden.

Wanneer

DO 17/10/2024 om 20:15 uur - Wachtlijst

Prijs

VVK & KAS: € 5 / Jongeren –25: € 3 / UiTPAS Kansentarief: € 1

AANRADERS

Volledig programma
Top