Hendrik Vos & Frans Grapperhaus

Dit is Europa

Hendrik Vos & Frans Grapperhaus, een Belgisch-Nederlands duo, hebben meer gemeen dan hun afkomst doet vermoeden. Ze delen een diepgaande interesse, zoniet een fascinatie, voor Europa.

Wat is Europa eigenlijk, of beter gezegd, wie is Europa? Hendrik Vos biedt een intrigerend antwoord op deze vraag. Hij begon met het boek ‘Dit is Europa’ en brengt nu datzelfde boeiende verhaal tot leven op het podium in de gelijknamige theatervoorstelling. Het verhaal van Europa komt op de planken volledig tot zijn recht: ontmoetingen die hebben geleid tot grootse dromen en daden, allemaal voor de ogen van het publiek. Humor, muziek, misverstanden en meeslepende verhalen vormen de essentie van ‘Dit is Europa’, dat het waargebeurde verhaal vertelt van toevallige ontmoetingen tot blijvende engagementen.

Frans Grapperhaus, de reisgenoot van Hendrik, vervult de rol van aangever en zorgt voor de live soundtrack van deze bijzondere momenten. Met één wereldberoemde compositie en talloze eigen creaties draagt hij bij aan de magie van dit unieke avontuur.

Vos en Grapperhaus nemen je mee op een boeiende reis door het hart van Europa!

Hendrik Vos en Frans Grapperhaus blazen enkele kleine en grote gebeurtenissen nieuw leven in. Ze serveren verteltheater en muziek als een avontuurlijke reis over het Europese continent, in het spoor van de hoofdrolspelers en de toevallige passanten die ongepland mee op het toneel belanden. Over ministers die cello spelen en wereldleiders die elkaar niet meer loslaten. Over oude grenzen en mirakels die ons te wachten staan.

Tekst & spel: Hendrik Vos
Cello & spel: Frans Grapperhaus
Concept & regie: Filip Standaert – Handelsreizigers in ideeën
Een productie van Borgerhoff & Lamberigts i.s.m. De Hofleveranciers

Wanneer

DI 22/10/2024 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO: € 14 / RED: € 15,5 / VVK: € 17 / KAS: € 19 / Jongeren –25: € 10 / UiTPAS Kansentarief: € 3,8

AANRADERS

Volledig programma
Top