Gili

Raar, hè?! 

Een comedy show vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili!

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken, ... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog… Wie al eens naar Gili is gaan kijken, weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als een symfonie van al deze elementen en het publiek laat zich met plezier meeslepen.

Na 40 jaar carrière wil Gili iets speciaals doen. Hij gooide de beste en meest geestige elementen uit zijn voorgaande negen zaalshows bijeen tot een ultieme favoriete show.

Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester zelf over: er zullen ook nieuwe acts zijn uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar ssssht, hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: “Raar, hè?!”

Over Gili

Gili's passie voor magie begon in zijn kinderjaren met een goocheldoos. Daarna maakte hij naam door drie keer finalist van Humo’s Comedy Cup te worden. Zijn status van enige goochelaar-comedian van Vlaanderen was een feit. Na een reeks zaalshows verdiepte Gili zich vanaf 2009 in het mentalisme. Dat is: zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft, en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Zijn show ‘Iedereen Paranormaal’ uit 2009 was een bom en vervolgens kreeg hij zijn eigen televisieprogramma op vrt, één: ‘ONmogelijk’. Opeens kende heel Vlaanderen hem. Later volgden nog de shows ‘CTRL’ en ‘Charlatan’ en tourde hij in Frankrijk, met reeksen in Parijs en Avignon.

De pers over Gili

"Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (...) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies." ( Nieuwsblad)

"Twee uur amusement, geen minuut verveeld." (Krant van West-Vlaanderen)

"Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek." (WTV Focus)

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

www.gili.be

Wanneer

ZA 26/10/2024 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO: € 18 / RED: € 19 / VVK: € 20 / KAS: € 22 / UiTPAS Kansentarief: € 4,4

AANRADERS

Volledig programma
Top