Stenzel & Kivits (uitverkocht)

The Crazy Concert

Doelgroep: 4de , 5de en 6de leerjaar
Duur: 60 min.
Max. publiek: 300
Locatie: Casino
Toegang: 3 euro
Genre: comedy / klassieke muziek
 
Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits vormen sinds 2000 een komisch duo dat klassieke muziek en humor op een ongewone maar heerlijk geraffineerde manier combineert. Zij wonnen verschillende prijzen op binnen- en buitenlandse cabaretfestivals en toeren ook internationaal.
 
Wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met dit concert hét bewijs dat twee ongelijke genres als comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren.
 
Mozart, Bach, Vivaldi, Verdi, Puccini en vele andere muzikale genieën draaien zich in hun graf om. Op hun zij weliswaar, om vooral niets te missen van wat hun composities theatraal nog meer te bieden hebben dan ze zelf ooit vermoedden.
 
In The Crazy Concert maken we kennis met de wat arrogante tenor Stenzel die af en toe een koekje van eigen deeg krijgt van de  onverstoorbare pianist Kivits. De combinatie van een klassieke tenor en een jazzpianist maakt dat zij elk nummer iets extra kunnen geven. En dat niet alleen. Want niets staat stil tijdens hun concert. Ook hun zelf gemaakte vleugelpiano niet: ze rijden ermee van het podium, gaan er paard oprijden en bouwen er een hijsapparaat op zodat Stenzel de hoge noot kan halen...
 
Allerlei muziekstijlen, fantasievolle uitvoeringen, techniek en bovenal heel veel te lachen. Met Stenzel & Kivits krijg je waar voor je geld!
 
Kortom, het perfecte imperfecte ten voeten uit, want niets wordt aan het toeval overgelaten bij het op het verkeerde been zetten van het publiek. Met hun grenzeloze schat aan fratsen en kapriolen onder, naast, op en met de vleugelpiano brengen de twee elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties.

Wanneer

VR 10/01/2025 om 10:30 uur

Praktische info

Leeftijd:

4e leerjaar

5e leerjaar

6e leerjaar

Top