Steven Goegebeur

onBESTOFt

Telkens Steven het podium opstapt, begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en vijftien seizoenen lang. U zou het hem niet aangeven, maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met u vieren! Op vijftig locaties brengt hij zijn vijfde show ‘onBESTOFt’.

Een ‘best of’ waarin hij de meest hilarische momenten van de voorbije vijftien jaar in één lang verhaal giet. U zal merken dat op de humor van Steven de tijd geen vat heeft, geen stofje te bespeuren valt. Geen enkele ‘best of’ is exact hetzelfde. De interactie en dialoog met jullie, het publiek, maakt elke avond uniek, omdat jullie hem mee uniek maken!!

Hou u vast aan uw bretellen en ga naar huis met pijnlijke buikspieren van het lachen!  En wees nu eerlijk, een show van uw foute vriend Steven zou toch door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

Steven Goegebeur, een uniek talent in de hedendaagse Vlaamse comedy. Met zijn oprechtheid steekt hij met kop en nek boven anderen uit.”, schreef collega Vitalski. 

Heerlijk geknipte humor. Zo herkenbaar echt dat iedereen vanaf de eerst grap mee is. Vlaanderen heeft lang genoeg op iemand van zijn kaliber moeten wachten.”, aldus Journalist Peter Verbruggen. (Het Nieuwsblad)
 
Steven Leunt meer aan bij Kommil Foo en de Nederlandse cabaretiers dan bij de freewheelende comedians.” Volgens Karel Michiels (De Standaard)
 
Hardstwerkende comedian van het land en grappigste papa van de wereld.“ Amélie, Arthur en Paulien (zijn kinderen)
 
“De Wayne Rooney van de comedy”, noemde Raf Coppens hem ook … “Als een spits gaat Steven recht op zijn doel af en scoort de ene grap na de andere.” “Het is schaterlachen, heel luid en heel vaak, in een show waar de interactiviteit met het publiek wél werkt.” Guy Van Vliet (Het Nieuwsblad)
 
www.stevengoegebeur.be

Wanneer

ZA 16/11/2024 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO: € 16 / RED: € 17,5 / VVK: € 19 / KAS: € 21 / UiTPAS Kansentarief: € 4,2 

AANRADERS

Volledig programma
Top