Shai Terry & Georgi Mundrov

Mezzosopraan & pianorecital

Georgi  Mundrov is een graag geziene gast in Beringen. Hij volgde opleidingen in Sofia en Frankfurt en is momenteel professor aan de "Hochschule für Musik und Theater des Saarlandes" in Saarbrücken. Hij is prominent aanwezig in het Europese muzieklandschap zowel als solist, begeleider of als animator. Hij is echter niet alleen een uitstekende pianist, ook heeft hij een neus voor jonge, talentvolle musici. De Israëlische mezzosopraan Shai Terry is hiervan een prachtig voorbeeld.

Shai Terry kreeg op 13-jarige leeftijd haar eerste zanglessen aan het Nahariya Conservatorium in Tel Aviv. Ze studeerde cum laude af aan de Buchmann-Mehta Academy of Music en haar masterdiploma en postdoctorale studies rondde ze af aan de Universiteit voor Muziek in Mainz.

Ze is gastzangeres bij de Jerusalem Opera en nam deel aan tal van kameroperaproducties en masterclasses in Israël en Europa, onder meer bij Andreas Scholl, Olga Makarina, Eva Mei en Graham Johnson. Ze zong in veel prestigieuze Duitse concertzalen en waaronder de Herkulessaal in München, de Liederhalle Stuttgart, het Kurhaus Wiesbaden en de Laeiszhalle in Hamburg.

Haar repertoire omvat de hoofdrollen van talrijke opera’s waaronder ‘Carmen’, ‘La Traviata’, ‘Der Rosenkavalier’, ‘Le nozze di Figaro’, ‘La clemenza di Tito’, ‘Die Zauberflöte’.

Programma: Van Bizet naar Bossa Nova, van Operette naar Tango
                            Composities van J. Strauss, G. Bizet, Fr. Chopin, Fr. Hollaender, G. Gershwin en Fr. Loewe 

 

I.s.m. Chopin Associatie

 

Wanneer

DO 13/02/2025 om 20:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO: € 7 / VVK & KAS: € 9 / UiTPAS Kansentarief: € 1,8

AANRADERS

Volledig programma
Top