Jeroen Verdick

Klein Gevaarlijk Afval

Na de succesvolle vertoning van zijn eerste avondvullende show ‘Alleen’ staat Jeroen in januari 2025 alweer klaar om in première te gaan met zijn nieuwste show getiteld: ‘Klein Gevaarlijk Afval’.

In deze show laat Jeroen zijn gevaarlijk kantje zien. Hoewel hij niet groot, niet stoer en veel te vriendelijk is, heeft hij nu geleerd om van zich af te bijten. Hij doet nu wat hij wil! Als dat mag van zijn vriendin...

Zijn leven is de laatste tijd dan ook in snel tempo veranderd. Hij is bekend geworden, verhuisd van de Kempen naar Limburg, heeft een plusdochter omarmd en zelfs twee honden uit het asiel gered. Veel nieuwe verantwoordelijkheden!

Tijd dus om de rug te rechten en aan iedereen te tonen dat er met hem niet meer te sollen valt. Een gemene reactie op zijn sociale media en je zal gerapporteerd worden! Niet pinken en je krijgt een handgebaar! Voorsteken aan de bakker? Ik dacht het niet! Of je moest echt haast hebben natuurlijk, dan wel. 

Aan de kant mensen, want Jeroen sorteert het goede van het slechte in deze wereld én zet het afval buiten! En niet enkel omdat zijn vriendin hem dat vraagt...

Wanneer

VR 14/02/2025 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO: € 18 / RED: € 19 / VVK: € 20 / KAS: € 22 / UiTPAS Kansentarief: € 4,4

AANRADERS

Volledig programma
Top