TE GAST: De Bonanzas

Golden Evergreens

De Bonanzas trekken met hun ‘Golden Evergreens’ opnieuw alle registers open om u een fantastische nostalgische avond te bezorgen. Het collectief geheugen krijgt twee uur lang een grote muzikale onderhoudsbeurt door deze gepassioneerde stielmannen.

Een ‘Evergreen’ is in het Engels de benaming voor een boom of plant die het hele jaar groen blijft. In de Lage Landen gebruiken we deze term echter voor een lied dat door de jaren heen populair blijft. Op de playlist prijken de songtitels van Elvis, The Everly Brothers en The Beatles, maar eveneens Fleetwood Mac of The Moody Blues en nog zoveel meer.

En waarom zouden we niet chauvinistisch zijn en extra aandacht besteden aan nummers uit eigen land die destijds de dansvloer vol lieten lopen? ‘Eenzaam zonder jou ‘of liever ‘Seven horses in the sky’? Zelfs onze vrijgevochten Nederlandse buren zijn vertegenwoordigd met o.a. Armand en Boudewijn de Groot.

Feest mee met De Bonanzas in de sfeer van de authentieke spiegeltenten uit de gouden jaren zestig en vroege jaren zeventig. Van het betere levenslied tot de meest aanstekelijke rocksong: je hoort én herkent ze allemaal! 

Marco Cirone – zang, gitaar
Dirk Roefs – elektrische gitaar, backings
Simon Jacobs – basgitaar, backings
Kris Engelen – keyboard, backings
Bert Rommes – drums, backings

www.debonanzas.be

Organisator: Kwart na acht vzw

Wanneer

VR 21/02/2025 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO: € 14 / RED: € 15,5 / VVK: € 17 / KAS: € 19 / UiTPAS Kansentarief: € 3,8

AANRADERS

Volledig programma
Top