Marc Erkens

De vertellingen VI: David Bowie + Film: Labyrinth

Voor de zesde keer op rij een gezellige scène-op-scène voorstelling in een relaxte sfeer. Aan een piano kan Marc Erkens (bijna) alle muziek in haar puurste vorm laten klinken. Voor deze editie werd er gekozen voor David Bowie.

David Bowie zette de ene trend na de andere en dompelde zijn muziek onder in een zelf gecreëerd universum vol allegorische personages en transcendentale betekenissen. Anders gezegd, hij toverde op het podium telkens opnieuw een andere totaalwereld, waarin zijn muziek open bloeide als een soundtrack van het leven. Kortom, als Bowie een plaat uitbracht, hield de wereld de adem in.

Hijzelf is er nu niet meer, maar er is wel nog het verhaal en natuurlijk die unieke, eerlijke, compromisloze en indringende muziek.

Daarna vertonen we de film ‘Labyrinth’: Sarah raakt haar babybroertje Toby kwijt aan de Koning van de kobolden, gespeeld door David Bowie. Ze moet door een magisch doolhof navigeren, bewoond door vreemde wezens, om haar broertje terug te vinden voordat hij een kobold wordt.

Wanneer

ZA 15/03/2025 om 19:30 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO: € 13 / RED: € 14 / VVK: € 15 / KAS: € 17 / UiTPAS Kansentarief: € 3,4

AANRADERS

Volledig programma
Top