TUTTO BELLO

Tentoonstelling van hedendaagse juwelen

TUTTO BELLO 2024

Tentoonstelling van hedendaagse juwelen

 

 

17 november - 1 december 2024

In de wereld van juwelen is er een voortdurende evolutie die de grenzen van traditie en vakmanschap verkent. Hedendaagse juwelen zijn een weerspiegeling van de tijd waarin we leven, en ze getuigen van de veranderende smaak, technologieën en culturele invloeden die onze samenleving vormgeven. Deze moderne juwelen zijn veel meer dan alleen decoratieve accessoires; ze zijn kunstwerken op zichzelf, gedreven door creativiteit en expressie.

Een van de opvallendste kenmerken van hedendaagse juwelen is de diversiteit van materialen die worden gebruikt. Terwijl traditionele juwelen vaak zijn gemaakt van edelmetalen zoals goud en zilver, hebben hedendaagse ontwerpers hun horizon verbreed en experimenteren ze met een scala aan onconventionele materialen. Dit eclectische gebruik van materialen stelt ontwerpers in staat om unieke en boeiende stukken te creëren die de aandacht trekken.

Daarnaast is de vormgeving van hedendaagse juwelen vaak gedurfd en experimenteel. Ontwerpers dagen de traditionele esthetiek uit en verkennen nieuwe vormen, structuren en concepten. Hierdoor worden juwelen meer dan alleen maar sieraden; ze worden kunstwerken die een verhaal vertellen.

 

Zoete zondag op 17 november 2024 van 14.00 tot 17.00 uur.

 

De tentoonstelling is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur.

 

Gratis toegang.

 

Casino Beringen

AANRADERS

Volledig programma
Top