Start Ticketverkoop CC Beringen

vr 14/08/2020

Maandag 17 augustus om 09.00 uur starten we met onze ticketverkoop. Uitzonderlijk gaan we voor seizoen 2020-2021 geen abonnementen verkopen. Door de onzekerheid over het verloop van het cultuurjaar is een engagement voor 4 of meer voorstellingen niet evident.  We willen onze trouwe klanten natuurlijk niet in de kou zetten. Wie de voorbije jaren een abo had bij CC Beringen heeft ondertussen een mail gekregen met een code. Met deze code krijgen de abonnees een korting op hun tickets. Al jaren trouwe klant bij CC Beringen en je hebt geen code ontvangen? Neem dan zeker contact op met ons en dan helpen we je graag verder.

Klik hier voor het programmaoverzicht!

Covid-19 dwingt ons ook om onze werkwijze wat aan te passen:

  • Niet alle voorstellingen zullen dan evenwel al in verkoop gaan. Van enkele voorstellingen wordt pas later beslist of ze kunnen plaatsvinden. We hebben er dan ook voor gekozen om voor deze voorstellingen en de voorstellingen van het voorjaar '21 enkel de 'wachtlijst' te openen waarop je je alvast kan inschrijven. Een aantal andere voorstellingen zijn verplaatsingen van vorig seizoen en hebben zo reeds het max. aantal verkoopbare tickets bereikt. Ook bij deze voorstellingen zal de wachtlijst geopend zijn. Je kan dus nog altijd je tickets reserveren tegen het gewenste tarief en zodra we zeker zijn dat de voorstelling kan plaatsvinden (afhankelijk van het maximum toegelaten personen per voorstelling), zetten we de reservatie om in een order en krijg je automatisch de betalingsinstructies.

  • Dit jaar zal er geen 'Ticketweek' zijn.

  • Dit seizoen zal het niet mogelijk zijn om je eigen zitje te kiezen in de zaal. Het ticketingsysteem zal je automatisch zitjes toewijzen om zo maximaal de social distancing regels te kunnen respecteren. Bij voorstellingen met vrije zit, zullen medewerkers ter plaatse de zitjes aanduiden.

  • Dit jaar ook geen grote programmabrochure aangezien er doorlopend wijzigingen aan het programma kunnen gebeuren. We kiezen er dan ook bewust voor om meer via onze website, social media en nieuwsbrief te communiceren.

ENKELE NIEUWTJES!

  • Vanaf dit seizoen kan je ook specifiek kiezen om in de zijbeuk een plaatsje te selecteren.  Hiervoor selecteer je online het tarief ‘Zijbeuk – Prijstype’.  Als je tickets in de zijbeuk reserveert moet je minimum 3 en kan je maximum 4 tickets reserveren.

  • Dit seizoen vallen ook de online orderkosten van €2 weg

  • Moest je toch nog vragen hebben, kan je altijd contact met ons opnemen.

  • We zijn volgende week telefonisch (011 450 312) bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Mailen kan je altijd naar reservaties.cultuur@beringen.be. Kom je toch liever langs de balie? Dat kan maar we werken enkel op afspraak. Een afspraak kan je via reservaties.cultuur@beringen.be maken. We sturen je dan een bevestiging van je afspraak.

  • Praktische info: eens je een ticket hebt aangekocht willen je natuurlijk een fijne maar ook veilige avond bezorgen bij CC Beringen. Een paar dagen voor de voorstelling krijg je van ons een mail met wat praktische info. De maatregelen veranderen regelmatig. We volgen deze nauwgezet op en sturen waar nodig bij. We rekenen er natuurlijk ook op dat jullie de gemaakte afspraken naleven zodat het voor iedereen een ontspannende namiddag/avond wordt. We kijken er alleszins naar uit jullie terug te ontvangen in onze cultuurtempel!

 

Top