Start Ticketverkoop seizoen 2023-2024 - dinsdag 30 mei om 9u

ma 08/05/2023

Het nieuwe cultuurseizoen 2023-2024 van CC Beringen staat voor de deur en het CC-team kan niet wachten om jou te verrassen met een gevarieerd programma. Van hilarische comedyshows tot indrukwekkende theaterstukken en spetterende muziekoptredens. Er is voor elk wat wils.

“De start van het nieuwe cultuurseizoen gaat gepaard met het openingsweekend van donderdag 28 september tot en met zondag 1 oktober: een weekend volledig in het teken van muziek”, kondigt schepen van Cultuur An Moons aan. “Kom en ontdek de broers Terlizzi tijdens een viool- en pianorecital, bewonder de bruggen tussen folk, pop en klassiek door Ataneres Ensemble & Floris and the Flames en leef je samen met je kinderen uit met de Hopfrog Fanfare, een fanfare met een hoek af. Kortom, een weekend gevuld met muziek, verwondering, kippenvelmomenten en verbinding.”

Een greep uit het aanbod 

“Lachen is gezond en dat moedigen we als cultuurcentrum dan ook graag aan. Met een mix van bekende namen en opkomend talent is er voor iedereen wel iets om van te genieten.” Vaste waarden Erhan Demirci, Kamal Kharmach en William Boeva mogen zeker niet ontbreken. Naast comedy staat er uiteraard ook theater op de planken met namen als Roel Vanderstukken & Lize Feryn, Mathias Vergels & Manu Huylebroeck en wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel. Voor de muzikale noot zorgen onder meer 10CC, Barbara Dex, Willy Sommers, K’s Choice én de bijzondere klassieke recitals in samenwerking met de Chopin Associatie Vlaanderen.

Start ticketverkoop

Vanaf dinsdag 30 mei 9.00 uur kan je tickets bestellen. Dat doe je via www.ccberingen.be, aan de balie op afspraak (Casino Beringen, Kioskplein 25) of via reservaties.cultuur@beringen.be.

Het nieuwe programma vind je vanaf nu al terug op onze website. Wil je graag onze papieren seizoensbrochure ontvangen? Stuur dan een mailtje naar reservaties.cultuur@beringen.be.

Top