Start Ticketverkoop seizoen 2024-2025 - maandag 27 mei om 9u

vr 17/05/2024

Het huidige seizoen is nog niet helemaal afgelopen, maar sinds enkele dagen kan je ook ons nagelnieuw cultuurseizoen '24-'25 terugvinden op onze website! 

Goed gevuld en divers programma 
Voor het nieuwe seizoen bieden we ook nu weer een goed gevuld programma aan met een mooie mix van podiumvoorstellingen, tentoonstellingen en workshops. Op de agenda staan alvast Sprookjes Enzo, Hetty Helsmoortel, Kamal Kharmach, Haarlem Gospel Choir, Steven Goegebeur, The Wild Boys, Loge 10, Stijn Van De Voorde, Erhan Demirci, Theater Terra, Wirwar en zoveel meer!!

Ticketverkoop start op maandag 27 mei om 9u
Tickets kopen kan zowel online, via e-mail, telefonisch (met uitzondering van maandag 27/05) als fysiek aan de cultuurbalie (enkel op afspraak).  

Abonnementen
Een abonnement kan vanaf 4 verschillende voorstellingen per persoon. Voorstellingen die hiervoor in aanmerking komen, zijn aangeduid met het abonnementstarief. Per voorstelling ontvang je tot 20% reductie op de ticketprijs in voorverkoop. Een abonnement kan gedurende het seizoen uitgebreid worden aan dezelfde voorwaarden. Er is een specifiek abonnement voor familievoorstellingen, avondvoorstellingen en klassieke recitals.

Reducties
Op bepaalde voorstellingen geven we een reductie voor -25-jarigen, 60-plussers, houders van een lerarenkaart, houders van een Europese Mindervalidenpas (blauw) en groepen van minstens 10 personen. 
Vanaf seizoen '22-'23 kunnen inwoners van Beringen op vertoon van hun UiTPAS met kansentarief 80% korting krijgen op de kassaprijs bij bepaalde voorstellingen (1 ticket per voorstelling per UiTPAS met kansentarief, enkel geldig op de activiteiten aangeduid met UiTPAS kansentarief). Meer info over de UiTPAS kan je vinden op www.beringen.be/uitpas.

 

Top