Praktisch / Spelregels

 

INFO / INSCHRIJVEN

 

De activiteiten staan bondig uitgelegd in deze brochure. Voor meer informatie kan je een blik werpen op www.ccberingen.be/scholen of je kan me bereiken via mail of telefoon. Ik probeer zo snel en zo goed mogelijk te antwoorden.

Vanaf 9 mei vind je alle info over de voorstellingen terug op www.ccberingen.be.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 14 mei 2024 om 8 uur:

  • Inschrijven kan de eerste dag enkel via e-mail.
  • Voor voorstellingen en films gebruik je best het inschrijvingsformulier, maar uiteraard kan het ook gewoon op een rijtje gezet worden. Geef zeker door: het aantal leerlingen, de leeftijd, de gekozen dag en het aanvangsuur, het aantal begeleiders en eventueel of er busvervoer door CC Beringen moet voorzien worden.
  • Geef eventueel een voorkeurmoment of voorkeurvoorstelling door en reservedata/voorstellingen
  • Geef voor workshops duidelijk volgende gegevens door: het aantal workshops, het aantal leerlingen per groep, leeftijd van de leerlingen, de locatie waar u de workshop wenst te laten doorgaan en enkele voorkeurdata en –uren
  • De aanvragen worden chronologisch verwerkt
  • Inschrijvingen die ons vóór 14 mei om 8 uur bereiken worden pas om 8.15u ingeboekt
  • Na verwerking ontvangt u een overeenkomst. Bezorg deze binnen de 14 dagen ondertekend terug. Na deze termijn kunnen de zitplaatsen aan anderen toegewezen worden.

 

Het ondertekende inschrijvingsformulier is definitief en bindend. Verlofdagen, pedagogische studiedagen, … kunnen niet ingeroepen worden om uw inschrijving te annuleren. Wij zijn immers ook gebonden aan overeenkomsten met gezelschappen.

 

Bij problemen neem je best zo snel mogelijk contact op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

 

Na 1 oktober 2024 kan je enkel nog inschrijven voor voorstellingen die nog niet volzet zijn.

Top