Kortingen & tarieven

Voorverkoopprijs: dit is de basisprijs voor een ticket voor de voorstelling. Tot één dag voor de voorstelling kan je tickets kopen aan voorverkoopprijs. De dag van de voorstelling betaal je de kassaprijs.

 

Kassa: de dag van de voorstelling betaal je de kassaprijs. Je kan dan ook geen aanspraak meer maken op eventuele kortingen.

 

Reductie: voor bepaalde voorstellingen geldt een korting tot 10% op de voorverkoopprijs van een ticket. Volgende personen hebben recht op het reductietarief:

  • Personen jonger dan 25 jaar
  • Personen ouder dan 60 jaar
  • Groepen vanaf 10 personen
  • Houders van een mindervalidenpas (European Disability Card)
  • Bij familievoorstellingen: leden van de Gezinsbond

Zorg ervoor dat je het nummer van je mindervalidenpas (EDC), lerarenkaart of lidkaart van de Gezinsbond bij de hand hebt als je tickets bestelt. Deze nummers zijn nodig om de korting te kunnen toekennen.

Eén begeleider per rolstoelgebruiker (op vertoon van begeleiderspas) en één begeleider per groep van 10 kinderen hebben recht op een gratis ticket. Neem hiervoor contact op met de cultuurbalie.

 

Abonnement: vanaf 4 verschillende voorstellingen per persoon heb je recht op een abonnement. Dat betekent dat je per voorstelling tot 20% korting krijgt op de ticketprijs in voorverkoop. Een abonnement is strikt persoonlijk en geldig per seizoen. Tijdens het seizoen kan je je abonnement steeds uitbreiden met dezelfde voordelen.

 

 

Top