Belgium's Least Wanted

MC Manu Moreau, Latif, Nikki Rose, Samir Fighil, Soe Nsuki

KLIK HIER VOOR EEN ABONNEMENT!

 

Belgium’s Least Wanted is een gloednieuw comedycollectief bestaande uit messcherpe comedians die niet te verlegen zijn om gevoelige onderwerpen uit de weg te gaan. De line-up vanavond bestaat uit niemand minder dan MC Manu Moreau, Latif Ait Ahmed, Nikki Rose, Samir Fighil en Soe Nsuki.

Manu Moreau wordt door zijn vrienden omschreven als ‘sociaal, behulpzaam, een tikkeltje getikt’. Door de lokale ordediensten dan eerder als ‘jongeman van het zuiderse type, met tengere lichaamsbouw, mogelijk gewapend’. Gevaarlijk is hij echter alleen voor de lachspieren, want hij is gewapend met een scherpe tong en zin voor woordspelingen. Vanavond is hij Master of Ceremony van dienst!

Latif Ait Ahmed was 14 jaar terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagde en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen. Zonder franjes, zonder handtasmoppen, zonder knuffelmarokkanen.

Nikki Rose

Samir Fighil omschrijft zichzelf als een geboren verhalenverteller en comedian. Getogen in zijn home Town Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele personages geeft hij een kijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich van zijn kwetsbaarste kant zien. Samir loopt al een tijdje mee en heeft in de meeste theaters in Nederland op het podium gestaan. Nu ook bij ons!

Soe Nsuki is een energieke spring-in-'t-veld. Comedienne, journaliste, hiphop-girl en zoveel meer. Ondertussen werden haar good vibes ook opgepikt door televisie. Ze was te zien in onder andere ‘Weg zijn wij’ en ‘Slimste Mens Ter Wereld’. In 2018 is ze in première gegaan met haar eerste avondvullende voorstelling ‘Soetopia’.

Wanneer

VR 28/10/2022 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 12 / RED € 13,5 / VVK: € 15

AANRADERS

Volledig programma
Top