Goed om weten

Parking

Je kan gratis parkeren aan al onze gebouwen. Er is voldoende parkeerplaats in de onmiddellijke omgeving.

 

Aanvangsuur

De deuren van de schouwburg gaan open in overleg met het gezelschap. We streven ernaar om de deuren uiterlijk een kwartier voor aanvang te openen.

De balie is geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Gereserveerde kaarten die een kwartier voor aanvang niet afgehaald zijn, kunnen doorverkocht worden.

 

Laatkomers

Laatkomers worden enkel binnengelaten indien de voorstelling dit toelaat of tijdens een eventuele pauze. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald.

 

Vestiaire

Er is een gratis bewaakte vestiaire. Om veiligheidsredenen is het gebruik van de vestiaire verplicht voor jassen, paraplu’s, rugzakken, …  De vestiaire opent een uur voor aanvang van de voorstelling en sluit een kwartier na afloop.

 

Wachtlijst

Een voorstelling of cursus uitverkocht? Schrijf je dan zeker in op de wachtlijst! Dit geeft ons de kans om jou te verwittigen als er kaartjes zouden vrijkomen of als er een extra voorstelling of cursus georganiseerd wordt.

 

Kinderzitjes

We beschikken over voldoende kinderzitjes die in de stoelen van de schouwburg passen. Op die manier kunnen ook de jongste theaterbezoekers optimaal genieten van de voorstelling! De zitjes staan vrij ter beschikking bij de familievoorstellingen.

 

Verjaardagsfeestjes

Wat dacht je ervan om met je vriendjes naar een leuke familievoorstelling te komen kijken? Reserveer je tickets via de balie en vermeld dat het om een verjaardagsfeestje gaat. Als verjaardagscadeautje geven wij een gratis ticket voor de jarige!

 

Gsm’s en opnametoestellen

Het is niet aangenaam voor de artiesten en voor je medebezoekers als je foto’s of geluidsopnames neemt. Bovendien rusten er eigendomsrechten op de voorstelling die je bezoekt. Schakel je gsm dus uit bij aanvang van de voorstelling en geniet ten volle van het optreden!

 

Eten en drinken

Het is uiteraard niet toegelaten om eten, drinken, snoep, … mee te nemen in de schouwburg.

 

Ringleiding (tijdelijk buiten gebruik)

De schouwburg in Casino Beringen is uitgerust met een ringleiding. Slechthorenden met een hoorapparaat kunnen dit op stand ‘T’ zetten bij aanvang van de voorstelling. De randgeluiden worden dan gefilterd.

Top